Contact

Pentru mai multe informatii, contactati-ne.

Va invitam la o colaborare de succes.

Date de contact

Cum ne puteti gasi

Campia Turzii si Cluj-Napoca

0740-685-694
office@carstrader.ro

Echipa Cars Trader are o experienta in domeniul auto de aproape 10 ani. De-a lungul acestor ani, am fost un partener de nadejde al clientilor nostri, incercand sa le oferim solutii optime, la preturi decente.

Suntem recunoscuti pentru integritatea noastra si ne mandrim cu fiecare autovehicul vandut de noi. Comercializam doar autovehicule servisate la dealeri cu notorietate, in retele producatorilor, cu istoric si rulaj certificat.

Vrem si credem intr-un comert cu autovehicule onest si civilizat. Vrem clienti multumiti si incantati de alegerea facuta. Ne bucuram petru fiecare feedback si incurajare primita de la clientii nostri.

Ne dorim ca toate platile sa se efectueze prin transferuri bancare, pentru transparenta maxima si ne bucura zambetul clientului in momentul in care pleaca de la noi cu un autovehicul bun si de incredere.

Satisfactia noastra este nepretuita cand primim un semn ca in urma achizitiei de la noi: “a fost facuta o alegere inteleapta”.

Află Noutățile
Cars Trader

Află Noutățile

Cars Trader

Înscrie-te la newsletterul nostru și vei primi noutațile Cars Trader. Mailul tău va fi utilizat strict doar de Cars Trader și strict doar pentru informarea noutăților Cars Trader.

Te-ai inscris cu succes. Multumim!